Organisatiebegeleiding

Heeft u het gevoel dat de mensen om u heen wel ambities hebben maar niet hun doelen behalen? Dat ze werken in een groep maar niet als team? Vastzitten in werk of in een combinatie van werk en privé? 

Social10 begeleidt organisaties, teams en medewerkers 'on the job'. Door ze inzicht te geven in hun eigen manier van acteren en mee te nemen in het verbeteringsproces. Met als doel uw medewerkers efficiënter te laten functioneren, individueel én in groepsverband. Een prima basis voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en het behalen van de gewenste bedrijfsresultaten.

Over Social10

Ervaring in zowel een technische als een servicegerichte omgeving (als lijn, project- en accountmanager), gecombineerd met de ontwikkeling in de topsport als rugbyspeler en als trainer/coach in de rugby- en hockeywereld leerde mij dat de ontbrekende schakel naar succes in de mens zit. 

Na een propedeuse werktuigbouwkunde studeerde ik af als bedrijfskundige aan de TUE. Vervolgens werkte ik zelfstandig als consultant, begeleidde bedrijven met projecten, was interim manager binnen het MKB en werkte ik jarenlang in loondienst bij o.a. DAF Trucks NV. Binnen DAF Trucks leerde ik omgaan met internationale klanten, in eerste instantie als account manager en projecten op het gebied van organisatieprocessen en ICT. Ik was 9 maanden gestationeerd in Praag als service manager voor DAF Trucks Tsjechië. 

Om mijn coachervaring verder te professionaliseren heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) en volgde de opleiding tot NLP Master Coach, de NLP Trainersopleiding en de opleiding voor Transpersoonlijke Coaching en Counseling.

Met Social10 begeleid ik als zelfstandig ondernemer organisaties, teams en medewerkers om gezamenlijk en individueel effeciënter de beoogde doelen te bereiken. 10 was mijn rugnummer als strateeg en tacticus op het rugbyveld. Het is ook het rugnummer dat de spelverdeler in veel teamsporten draagt en de rol die ik nu als sociaal strateeg vervul, vandaar de naam Social10. Als sociaal strateeg ligt mijn focus op de mens achter de business, in de overtuiging dat succesvolle mensen de belangrijkste bouwstenen zijn voor een succesvolle business.